Condiții de Retur

POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de la primirea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care au fost returnate produsele. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

  1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier
  2. Recomandam ca produsele sa fie returnate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele ce prezinta urme de montare, demontare si de utilizare, si nici cele ce nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier in cazul achitarii ramburs (se va prezenta in copie).
  3.  Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa.
  4. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.
  5. In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul sau plata in rate intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara referitoare la cantitatea sau inegritatea produselor nu va fi luata in considerare.

Price Based Country test mode enabled for testing România. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari